• Bulevardul Chimiei Nr. 14, Iasi

Despre noi

Firma Exquisite este o companie de proiectare, consulting, productie si service specializata in constructia de linii automate de imbuteliere.

Experienta in acest domeniu a echipei ce formeaza colectivul firmei a condus la perfectionarea produselor de la an la an.

Produsele noaste sunt instalatii automate ce au parametrii controlati prin microprocesor ce asigura o inalta fiabilitate si siguranta in exploatare.

Politica noastra este de a furniza produse si servicii “customer-oriented”, din acest motiv, produsele noastre pot fi si sunt de cele mai multe ori proiectate realizate in functie de specificatiile tehnice ale clientului.

Firma Exquisite este printre putinii producatori din Romania de linii automate de imbuteliere lichide alimentare si nealimentare. Noi proiectam si realizam instalatii de tip industrial similare calitativ cu cele realizate de companii straine dar la un pret competitiv atat pe piata interna cat si cea externa.

Partea mecanica ce echipeaza instalatiile produse de noi sunt proiectate pe baza elementelor standardizate ce sunt usor de gasit pe piata europeana fiind usor de intretinut, si in acelasi timp asigurand un grad inalt de fiabilitate.

Calitatea, fiabilitatea si siguranta in exploatare sunt asigurate de echipamentele electrice si electronice ce compun tablourile de automatizare si care poarta numele unor firme de prestigiu mondial cum ar fi LG, Mitsubishi, Shimaden, Camozzi, Telemecanique, Banner.

 

 

 

 

Istoria companiei Exquisite

2001

Prima instalatie de etichetat

Am fost si noi mici…prima provocare construita in sufragerie
2004

Prima linie de imbuteliere complet automata

Incet, incet am inceput sa crestem…
2010

Prima instalatie de baxat

…sa crestem si sa tintim catre noi orizonturi…
2019

Producem echipamente la cerere

…tu cu ce provocare vii?