• Bulevardul Chimiei Nr. 14, Iasi

INFORMATII GENERALE

Instalatia „BAX2010” proiectata si executata de catre compania Exquisite, este compusa dintr-o banda transportoare cu zale pentru alimentarea cu recipiente, sortator pentru formarea baxurilor, modul de taiere si sudura a foliei urmat de cuptorul pentru termocontractarea foliei si dispozitivul de racire. PLC-ul instalatiei de baxat memoreaza forma baxului, temperatura modulului de taiere si sudura cat si temperatura cuptorului de termocontractare. Selectarea sau modificarea acestora se face prin intermediul unui display in limba romana

DETALII

Instalatia „BAX2010” proiectata si executata de catre compania Exquisite, este compusa dintr-o banda transportoare cu zale pentru alimentarea cu recipiente, sortator pentru formarea baxurilor, modul de taiere si sudura a foliei urmat de cuptorul pentru termocontractarea foliei si dispozirtivului de racire.

Instalatia automata BAX2010 este alimentata cu pet-uri direct de la linia de imbuteliere sau manual cu ajutorul unei benzi transportoare. Pet-urile sunt selectate si asezate in forma baxului dorit, cu ajutorul unui dispozitiv pneumatic.

Dimensiunile baxurilor pot fi variabile, acestea putand fi memorate si selectate prin intermediul unui panou de comanda prevazut cu touch-screen. Cu ajutorul modulului de taiere si sudura baxul preformat va fi infasurat cu folia termocontractibila si directionat catre cuptor, unde are loc termocontractarea foliei.

Intreaga instalatie BAX2010 este fabricata din inox AISI 304.

Date tehnice:

  • Material recipient: sticla, metal, plastic, etc
  • Forma recipient: cilindric, eliptic, rectangular, etc
  • Productivitate maxima: 4.000 baxuri/ora

VIDEO