• Bulevardul Chimiei Nr. 14, Iasi

INFORMATII GENERALE

Liniile Exquisite destinate imbutelierii volumelor cuprinse in gama 0,5-2,5L in functie de utilizarea acestora folosesc principii de umplere cum ar fi: overflow, volumetric cu piston sau flowmetru. Operatia de capuire se efectueaza intr-un dispozitiv rotativ ce functioneaza pas cu pas, acuratetea acestei miscarii pas cu pas fiind data de o masa de indexare. Multitudinea de senzori prezenti in toate procesele imbutelierii ridica gradul de automatizare cat si detecteaza eventualele erori de utilizare al liniilor de imbuteliere limitand factorul uman.

DETALII

Liniile Exquisite destinate imbutelierii volumelor cuprinse in gama 0,5-2,5L folosesc de la caz la caz principii de umplere cum ar fi: overflow, volumetric cu piston sau flowmetru.

Utilizarea modulului de capuit prevazut cu masa de indexare faciliteaza productivitatea utilajului cat si calitatea procesului de asezare a dopului pe gura recipientului, respectiv infiletarea acestuia.

Acestea sunt destinate atat produselor vascoase cat si subtiri cum ar fi: apa plata, lapte, iaurt, sana, sirop, sucuri necarbonatate, ceai, vin, bauturi alcoolice, spirt,  lichid de spalare parbriz, balsamuri si detergenti lichizi, lotiuni, geluri, sapun lichid, sampon, creme cosmetice, esente alimentare, solventi, alcool, lac de unghii, acetona, vopseluri si diluanti pentru vopseluri, cerneluri, jeleuri si gemuri, pasta de dinti, etc.

Gradul de automatizare al acestor linii de imbuteliere reduce la minim factorul uman. Folosirea recipientelor si capacelor corespunzatoare din punct de vedere calitativ scade riscul incidentelor in utilizarea liniei de imbuteliere, reduc pierderile de lichid imbuteliat si asigura calitatea proceselor de dozare, capuire si etichetare.

Liniile de imbuteliere Exquisite sunt construite din inox alimentar si materiale agreate si sunt usor de exploatat si intretinut. Acestea sunt construite in sistem modular si anume modul de clatire, modul dozare, modul capuire, modul etichetare si modul de baxare.

VIDEO