• Bulevardul Chimiei Nr. 14, Iasi

INFORMATII GENERALE

Liniile Exquisite pentru volume mari sunt destinate producatorilor ce imbuteliaza apa plata, lichid de spalare parbriz, solventi, alcool, vin, sapun lichid, uleiuri, detergenti, sucuri necarbonatate, etc. Liniile de imbuteliere marca Exquisite sunt personalizate dupa necesitatile fiecarui beneficiar si anume, in functie de spatiul disponibil, productivitate solicitata, numar de operatori alocati fluxului tehnologic, etc. Calitatea produselor Exquisite este asigurata de sistemul SRAC (ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001-2007 ) certificat de IQNet THE INTERNATIONAL CERTIFICATION NETWORK.

DETALII

Liniile Exquisite pentru volume mari sunt destinate producatorilor ce imbuteliaza apa plata, lichid de spalare parbriz, solventi, alcool, vin, sapun lichid, uleiuri, detergenti, sucuri necarbonatate, etc.

Dupa caz, principiul de umplere poate fi tip overflow, cu flowmeter, pompa dozatoare, etc. La triblocul ce contine modulele de dozare, capuire si etichetare pot fi conectate modulul de clatire interioara a recipientelor, baterie cu ultraviolete, instalatie de datare cu InkJet sau stampila, instalatie CIP, baxare automata sau masa de acumulare antrenata. Toate procesele din cadrul imbutelierii au loc automat.

Pentru noua generatie de linii Exquisite modulul de capuire este dotatat cu robot servo in cadrul procesul de infiletare a capacelor. Cuplul de strangere al capacului este reglat electronic realizand in acest fel o infiletare corecta a acestuia.

Liniile de imbuteliere Exquisite sunt construite din inox alimentar si materiale agreate si sunt usor de exploatat si intretinut. Acestea sunt construite in sistem modular si anume: modul de clatire, modul dozare, modul capuire, modul etichetare si modul de baxare.

VIDEO