• Bulevardul Chimiei Nr. 14, Iasi

INFORMATII GENERALE

Liniile de imbuteliere Exquisite pentru produse alimentare pot avea in componenta modul de clatire a recipientelor. Operatiunea de clatire a recipientelor este necesara pentru a indeparta cu un jet sub presiune de apa sau lichid de clatire impuritaile mecanice (praf, nisp) ce pot ajunge si contamina produsul imbuteliat.

DETALII

Liniile de imbuteliere Exquisite pentru produse alimentare pot avea in componenta modul de clatire a recipientelor. Procesul de clatire are loc automat. Operatorul aseaza recipientele goale pe banda transportoare a instalatiei ce le deplaseaza in dreptul dispozitivului de manipulare a recipientelor.

Acest dispozitiv, prinde recipientele si le roteste la 180 de grade cu gura in jos in dreptul injectoarelor care elibereaza un jet de lichid de clatire un anumit timp reglabil. Dupa un timp de scurgere ajustabil, recipientele sunt readuse in pozitie initiala pe banda transportoare ce le dirijeaza catre linia de imbuteliere. Aceste instalatii sunt construite din inox alimentar si materiale agreate si sunt usor de exploatat si intretinut.

VIDEO